4 juli, 19:30 - 22:00 uur

CM Headquarters | Gratis ticket

Dragon’s Den

Activiteit, Drinks en food, Lezing

Afgang of eeuwige roem? Bredase ondernemers showen hun skills, én vragen een kritische jury te investeren. De dragons branden af of investeren juist in de kansrijkste plannen. Wie gaat er met de winst vandoor?

Kom naar dit spectaculaire event!

Tijdens de Zero Waste Week krijgen beginnende duurzame en circulaire ondernemers de mogelijkheid hun droom waar te maken door aan een panel van deskundigen (dragons) hun plannen te pitchen, in drie minuten. Zij vragen de ‘dragons’ te investeren in hun onderneming, door middel van een dienst, hun expertise of netwerkverbinding. Vervolgens worden ze door het panel ondervraagd over hun product(en), hun doelen, en hun businessplan. 

De dragons beslissen of zij in het bedrijf hun tijd willen investeren. Voor een product dat onvoldoende bijdraagt aan afvalpreventie en duurzaamheid, of een bedrijfsplan dat op los zand is gebaseerd kennen de dragons geen genade. Als ze wel mogelijkheden zien doen ze, ieder individueel of ook wel samen, een aanbod of geven ze tips. Na soms taaie onderhandelingen, kan een ‘deal’ worden gesloten die zowel pitcher als dragon vooruit helpt.

Ook wordt er een winnaar uitgeroepen: díegene met het meest kansrijke idee wint en wordt gehuldigd op het eindfeest op vrijdag.

Laat je inspireren door deze Bredase cutting edge start-ups op het gebied van Zero Waste innovaties.

Jury:

  • Gilbert – CM – Businessexpert
  • Jorg – CM – Risico en kansen-expert
  • Koen – Investormatch – Investeringskansen
  • Thibaud – Breda maakt mij blij – Zichtbaarheid en campagne
  • Elisah – Zero Waste Nederland – Duurzaamheidsexpert

NB. alle pitch-plekken zitten inmiddels vol! Het belooft een zeer afwisselend programma te worden.