minimaliseren

5 juli, 15:00 - 16:00 uur

Parels | Gratis ticket

Minimaliseren kun je leren

Lezing, Tips voor thuis

Gera van den Berg, schrijfster, inspirator en opruimcoach, komt naar Breda! Tijdens een interactieve lezing en de workshop geeft zij praktische tips en adviezen voor een opgeruimd huis en een duurzame levensstijl.

Ben jij ook zo veel tijd kwijt met het opgeruimd houden van je huis? Denk je vaak aan grotere kasten of zelfs een groter huis om alles netjes te kunnen opbergen? Misschien heb je dan niet die grotere kast nodig… maar juist minder spullen. Maar hoe?

Minimaliseercoach Gera van den Berg, bekend van Heerlijk Minimaliseren en schrijfster van het boek ‘Op Orde! – minimaliseren in het gezin’, geeft een interactieve presentatie en workshop vol tips en adviezen over ontspullen en een duurzame levensstijl. Wist jij dat spullen kopen een hele grote impact op het milieu heeft? Door zuiniger om te gaan met je eigen spullen en minder nieuwe spullen aan te schaffen, kun je een heel groot verschil maken.

In deze tijd van welvaart en consumeren, van kasten vol kleren, speelgoed en hebbedingetjes, ontdekken steeds meer mensen de waarde van het ontspullen. Als je besluit alleen die spullen te houden of aan te schaffen die je ook echt gebruikt of belangrijk vindt, krijg je veel meer ruimte – niet alleen in je huis, maar in je hele leven.

Deze lezing helpt jou om orde te krijgen in de chaos van spullen. Laat je inspireren!